Tabere

Avand deja o traditie in organizarea taberelor tematice, Ploiestiul in Culori le propune copiilor din oras doua zile si o noapte de neuitat. Taberele se desfasoara in cladirea PIC si in curtea acesteia, in natura, la doi pasi de casa lor, unde au parte de o aventura pe cinste.

„In cautarea lui Mos Craciun”, „Tabara de Magie”, „In cautarea Iepurasului” sau „Week-end liber pentru parinti” sunt doar cateva dintre taberele in care incaperile PIC, precum si spatiul generos oferit de curtea exterioara sunt amenajate intr-un mod atractiv, ce ascund indicii interesante si puzzle-uri interactive.

Orientarea turistica ii ajuta pe copii sa-si dezvolte memoria, inteligenta, spiritul de echipa si bucuria trairii jocului, in timp ce activitatile sportive si mesele cu adevarat sanatoase constituie o sursa excelenta pentru sanatatea micutilor. Indrumatorii taberei reprezinta de cele mai multe ori ei insisi o atractie pentru copii, fiind costumati in personaje de poveste. Fie ca sunt doua zile pline de entuziasm, trucuri magice si experimente fascinante sau povestea lui Mos Craciun transformata intr-o adevarata aventura, copiii se bucura de tot felul de surprize si primesc mici daruri la finalul fiecarei tabere.

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, acest site foloseste cookie.