Spectacole

Ploiestiul in Culori organizeaza spectacole adresate tuturor copiilor din oras, ce se desfasoara atat la sediul PIC, cat si la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiesti.
Un moment foarte frumos a fost invitarea in orasul noastru de catre Ploiestiul in Culori a primului musical pentru copii din Romania, sustinut de trupa Pam Pam, ce a avut ca scop familiarizarea copiilor cu diferite stiluri de muzica, precum si invatarea instrumentelor muzicale si de percutie.

In cadrul acestuia, copiii au facut cunostinta cu diverse valori: prietenie, darnicie, determinare si au inteles ca, desi sunt diferiti, oamenii se accepta unii pe altii, precum si sa fie deschisi in a incerca lucruri noi. De asemenea, ei s-au bucurat de o coregrafie speciala, usor de invatat si modelat, fiind implicati direct in musical – au cantat, au jurizat, au invatat diferite ritmuri si tonuri, precum si pasi simpli de dans.


Fie ca piticii vizioneaza piese de teatru sau numere incantatoare de magie, acestia asteapta cu nerabdare fiecare vizita a minunatilor actori si magicieni la Ploiestiul in Culori, unde sunt primiti cu entuziasm.

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, acest site foloseste cookie.