Excursii

Excursiile sunt un prilej excelent pentru ca cei mici sa iasa in natura, sa primeasca informatii noi despre lumea inconjuratoare si sa petreaca timp de calitate alaturi de colegi si de indrumatorii lor.

De exemplu, copiii PIC s-au bucurat de o excursie de neuitat la Ceptura, unde s-au plimbat cu caruta printre vii, au cules nuci, si-au creat cu manutele lor o pizza delicioasa si au pictat pe sticla special aleasa pentru ei. A fost o zi superba, ce ne va ramane in suflet multa vreme! De asemenea, excursiile in interiorul orasului sau in afara acestuia constituie un prilej asteptat cu nerabdare de copii de a calatori cu mijloacele de transport in comun si de a descoperi puncte de mare interes. In acelasi timp, insa, Ploiestiul in Culori are si avantajul gradinite situate in natura!

In plimbarile din jurul acesteia, copiii intalnesc diverse curiozitati ale naturii. De exemplu, in tufisurile din preajma PIC traiesc cateva familii de fazani si de iepuri salbatici. Desi foarte timizi, acestia scot capsoarele afara, iar unii dintre copii i-au zarit cu bucurie cand priveau pe geam asta-primavara. Natura si miscarea reprezinta adevarate comori pentru copii!

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, acest site foloseste cookie.