Colaborarea cu autoritatile

Primim intotdeauna cu entuziasm vizitele pompierilor, care ne explica pe intelesul nostru cum să procedăm in situațiile de urgenta și la ce număr să sunăm pentru a semnala o astfel de situatie. Multumim mult partenerilor nostri, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Prahova, pentru frumoasele noastre intalniri!

Colaborarea cu autoritatile prahovene reprezinta o onoare pentru noi si o dovada a faptului ca Ploiestiul poate fi mai colorat si fara o implicare politica sau sume uriase de bani. De exemplu, in cadrul Bazarului Copiilor si al Targului Urban de Ateliere, ne-am bucurat intotdeauna de sprijinul total al Primariei, Politiei, Jandarmeriei, SGU si Consiliului Judetean, carora le multumim mult, mult.

De asemenea, suntem incantati sa fim parte a unui proiect important la nivelul judetului nostru. Alaturi de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul Scolar Judetean Prahova, Primaria Municipiului Ploiesti, Centrul Judetean de Excelenta Prahova si OMV Petrom, Ploiestiul in Culori s-a bucurat sa sprijine proiectul „Fii istet, fii pregatit! – Paza buna trece primejdia rea”, ai caror beneficiari sunt elevii si prescolarii ploiesteni. Recomandam din suflet parcurgerea de catre acestia a informatiei prezentate atat de frumos potrivit sloganului PIC – Educatie si distractie!

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, acest site foloseste cookie.